Το δαχτυλίδι σαν αξεσουάρ για τον άντρα ήταν πάντα σημαντική υπόθεση


Μην τρομάζεις φίλε άντρα. Δεν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά για ένα δαχτυλίδι που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο.

 

Τα δαχτυλίδια πέους (cock rings), είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον/την σύντροφό σας. Θα τα βρείτε σε καταστήματα ερωτικών ειδών ( sex shop ) όπως και σε super market σε διάφορα σχήματα, αστεία, εύκαμπτα και πολυ ελαστικά ή και πιο σκληρά, δονούμενα ή όχι… Τα δαχτυλίδια ή αλλιώς δακτύλιοι πέους είναι ειδικά σχεδιασμένα για να τοποθετούνται γύρω από το πέος ή και τους όρχεις, επιβραδύνοντας τη ροή του αίματος και διατηρώντας τη στύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημαόπως και την διάρκεια κατά την ερωτική επαφή. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για περισσότερο από μισή ώρα. Αν είστε αρχάριος σας προτείνουμε να αρχίσετε με ένα πολύ ελαστικό δακτύλιο απλά για να συνηθίσετε την αίσθηση. Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση ή δυσφορία, καλό είναι να το βγάλετε αμέσως! Ορισμένα από αυτά είναι εξοπλισμένα με δόνηση, άλλα με ενσωματομένα πρωκτικές σφηνες και αλλα με ειδικά εξογκώματα για τη διέγερση της κλειτορίδας.  Επίσης άλλα φέρουν στο εσωτερικό τους μαγνητικά μπαλάκια και άλλα είναι ρυθμιζόμενα. Μερικά από τα υλικά που αποτελούνται είναι δέρμα, καουτσούκ, σιλικόνη, λάστιχο, νάιλον, αλουμίνιο, μέταλλο κ.α. Είναι αδιάβροχα και μπορείτε έτσι να τα χρησιμοποιήσετε στο ντους ή το μπάνιο, ενώ παραμένουν συμβατά με όλα τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά προϊόντα

 

Πως χρησιμοποιούνται

 Τοποθετήστε το δαχτυλίδι στο ανδρικό μόριο, πριν ή εφόσον φτάσετε σε στύση. Κρατήστε το πέος σας με το ένα χέρι και με το άλλο εφαρμόστε το δαχτυλίδι στη βάση του, εξασφαλίζοντας πως δεν σας ενοχλεί και σας προσφέρει άνετη αίσθηση.

 

 

Δείτε διάφορους τύπους δακτύλιων πέους

 

Tips:

  • Προσπαθήστε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος καθώς εάν είναι πολύ σφιχτό ή πολύ χαλαρό, τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που αναμένεται. 
  • Μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δάχτυλό σας, ή απλά να το κρατήσετε στα χέρια σας και να κάνετε ένα απαλό και ερωτικό μασάζ στην κλειτορίδα της συντρόφου σας.