Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες σιλικόνης άνοιξε στην Ισπανία


Μια νέα πρόταση στο σεξ επί πληρωμή έρχεται από την Βαρκελώνη της Ισπανία. Συγκεκριμένα άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής, ο οποίος προσφέρει στους πελάτες αντί για την συντροφιά αληθινών γυναικών, ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη.

 Το κλάμπ «Lumi Dolls», έχει ήδη μεγάλη επιτυχία παρότι πρόσφατα άνοιξε για το κοινό. Οι πελάτες κλείνουν ραντεβού ημέρες νωρίτερα, ενώ τα ραντεβού μπορούν να κανονιστούν και για ολόκληρες νύχτες ή ακόμη και για ζευγάρια. Οι γυναίκες είναι επίσης ευπρόσδεκτες στον οίκο.

 Προς το παρόν λόγω των πρόσφατων εγκαινίων του οίκου ανοχής το κόστος για μια ώρα συνεύρεσης με μια από τις κούκλες είναι 80 ευρώ σε προσφορά γνωριμίας, αντί για τα 120 ευρώ που θα κοστίζει κανονικά.

 Η διεύθυνση διαβεβαιώνει ότι τα κορίτσια πλένονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι ασφαλής η επαναχρησιμοποίησή τους. Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν οι κούκλες να φορούν ρούχα της επιλογής τους ή να βρίσκονται σε συγκεκριμένη στάση και θέση, ενώ όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «Lumi Dolls», είναι απολύτως ρεαλιστικές στην υφή και την κίνηση ώστε να μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του χωρίς όρια. Αυτές οι κούκλες του σεξ θα κάνουν την εμπειρία σας πιο απολαυστική, διασκεδαστική και ερωτική.

Ωστόσο είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να φορούν προφυλακτικό, για την πρόληψη μετάδοσης ασθενειών.

 Το κλάμπ προς το παρόν προσφέρει τέσσερις διαφορετικές κούκλες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και εθνικότητες. Μας παρουσιάζει λοιπόν την ξανθή Κάτυ, την Ασιατικής καταγωγής Λίλη, την σκουρόχρωμη Λέιζα και την Άκι, η οποία μοιάζει με ένα ιαπωνικό anime.

Η κάθε μια κούκλα κοστίζει 4.000 – 5.000 € και ζυγίζει περίπου 40 κιλά.

Τι λένε όμως οι γυναίκες για αυτό;

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα YouGov.uk, γυναίκες ερωτήθηκαν εάν θα θεωρούσαν ότι ο σύντροφος τους τους απάτησε επειδή έκανε σεξ με κούκλα. Το 28% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα το θεωρούσε, ενώ το 33% δεν θα το θεωρούσε όμως θα ήταν κάπως άβολο για αυτές. Το 10% θα ήταν εντάξει με αυτό, δεν θα τους πείραζε καθόλου. Το 29% απάντησε «Άλλο, δεν ξέρω,δεν θέλω να απαντήσω».

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ