Καρχαρίας επιτέθηκε στην πορνοστάρ Molly Cavalli την ώρα που έκανε υποβρύχιο γύρισμα (vid).


 Η Molly Cavalli, η οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιο που δεν άφηνε πολλά πράγματα στην φαντασία, ήταν σε πολύ καλή διάθεση όταν την έστειλαν να βουτήξει μέσα σε ειδικό κλουβί, και να τη φωτογραφίσουν. Ωστόσο, η αρχική της χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν παρά την προστασία, ένας καρχαρίας κατόρθωσε να περάσει τα κοφτερά του δόντια και να δαγκώσει την γυναίκα στον αστράγαλο. Αμέσως οι υπεύθυνοι του συνεργείου που κινηματογραφούσαν το διαφημιστικό ανέβασαν το κλουβί στην επιφάνεια και η διάσημη πορνοστάρ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγιναν 20 ράμματα για να κλείσει η πληγή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η ίδια δήλωσε  για την περιπέτεια της,  «Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη καθώς αναρρώνω έπειτα από την επίθεση του καρχαρία. Ευτυχώς το μόνο που χρειάστηκε ήταν 20 ράμματα. Είμαι καλά, δεν είναι τόσο άσχημο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία έτσι κι αλλιώς τώρα θα έχω μια ιστορία που θα λέω για μια ζωή»!

Το βίντεο ανάρτησε η εταιρία camsoda που ανέφερε πως επρόκειτο για την πρώτη απόπειρα μετάδοσης live εικόνας κάτω από το νερό σε κάποια παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ