Όροι και προυποθέσεις χρήσης
Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος sexshopper.gr, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης.
Ενηλικιότητα:
Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.
Απαγορεύεται η χρήση, προβολή και αγορά προϊόντων από ανηλίκους ή όσους δεν συμφωνούν πλήρως με τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας.
Με την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα sexshopper.gr δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών και εάν διαπιστωθεί ότι δεν έχετε τη νόμιμη ηλικία για να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την παραγγελία σας.
Παραγγελίες:

Τρόποι παραγγελίας:
Με online παραγγελία
Με τηλεφωνική παραγγελία & SMS
(Για την αποστολή, θα χρειαστούμε τους κωδικούς των προϊόντων που επιλέξατε, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου).
Με email sto info@sexshopper.gr ή από την φόρμα επικοινωνίας.

Οι τιμές ισχύουν για τους εγγεγραμμένους χρήστες και για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος sexshopper.gr.
Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται πριν αποσταλούν σε εσάς, έτσι είμαστε σίγουροι σε κάθε αποστολή για την ορθή λειτουργία και κατάσταση των προιόντων μας.
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη απεσταλμένες παραγγελίες,
καθώς και να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία με ανακριβή στοιχεία.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις, οι συσκευασίες ή οι φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν ανά εταιρία από αυτές που προβάλλονται στην ιστοσελίδα.
Όλες οι τιμές και οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν μέχρι εξάντλησεως των αποθεμάτων.
Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στην τελική τιμή τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής (εφόσον αυτά υφίστανται), για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους.
Μετά από κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της και η ενημέρωση του παραλήπτη για την εξέλιξη της εκάστοτε παραγγελίας.
Καμία σύμβαση δεν υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ηλεκτρονικό κατάστημα sexshopper.gr μέχρι το δέμα να σας αποσταλεί.
Διαφορετικά ή Κατεστραμμένα προϊόντα:
Στην περίπτωση που τα προιόντα που παρέλαβε είναι διαφορετικά από αυτά που παρήγγειλε ο πελάτης ή καταστραφούν κατά τη μεταφορά, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπόσχεται να αντικαταστήσει τα διαφορετικά ή κατεστραμμένα προϊόντα και να τα αποστείλει πίσω, χωρίς να επιβαρυνθεί ο πελάτης με τα έξοδα αποστολής.
Η μόνη προϋπόθεση είναι οι συσκευασίες των διαφορετικών ή κατεστραμμένων προϊόντων να μην έχουν ανοιχθεί ή παραβιασθεί.

Αποστολές:

Τρόποι αποστολής:
– Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) . Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Εσείς απλά πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας με μετρητά, είτε στον courier κατά την παραλαβή του δέματος στο χώρο σας, είτε στο κατάστημα της εταιρίας courier εάν επιθυμείτε να παραλάβετε από εκεί το δέμα. Η παραλαβή γίνεται από τον παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του.
– Με μεταφορική εταιρία. Μπορεί να γίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις αν ο όγκος ή το βάρος των προϊόντων είναι πολύ μεγάλο.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακου και αργιών.
Η ιστοσελίδα συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.
Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων εντός του αναγραφόμενου χρόνου. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της διανομής για οποιονδήποτε λόγο, η ιστοσελίδα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Έξοδα αποστολής:

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την απόσταση, τον τρόπο αποστολής αλλά και από το συνολικό βάρος της παραγγελίας.
Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης υποχρεούται να χρεωθεί τα έξοδα αποστολής και για παραγγελίες άνω των 60 €, τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τρόποι πληρωμής:
– Με πιστωτική κάρτα.
– Με αντικαταβολή.
– Με paypal.
– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εκπτωτικά κουπόνια:
Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και να συνδύαζονται με άλλες προσφορές. Κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελία σας, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και στο επόμενο βήμα θα δείτε το νέο ποσό με την έκπτωση. Παρακαλούμε μην χάσετε τον κωδικό του κουπονιού, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά! Το κάθε κουπόνι ισχύει για 3 μήνες. Στην περίπτωση που ένας πελάτης έχει παραπάνω απο ένα εκπτωτικό κουπόνι, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το κουπόνι με την μεγαλύτερη έκπτωση.

Διακριτική συσκευασία
Σας εγγυώμαστε πως οι παραγγελίες μας αποστέλλονται σε συσκευασία που δεν προδίδει το περιεχόμενο της, ερμητικά κλειστή και προσεκτικά φτιαγμένη έτσι ώστε να μην καταστρέφεται το περιεχόμενο κατα την μεταφορά. Ανάλογα την παραγγελία, διαλέγουμε την μικρότερη δυνατή συσκευασία για να μην επιβαρύνεται ο πελάτης με μεγάλο κόστος μεταφορικών.
Στις συσκευασίες των αποστολών δεν περιλαμβάνονται διακριτικά του καταστήματος μας, λογότυπα, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να καταστήσει προφανές το περιεχόμενο τους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Η ιστοσελίδα μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

-Την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.
-Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη πριν από κάθε αποστολή.
-Ειδικές προσφορές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες συμπληρώνοντας το email στο newsletter στην κεντρική σελίδα).

Τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την ιστοσελίδα μας βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του προέδρου της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του νόμου.

Πνευματική ιδιοκτησία:
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος sexshopper.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, αντιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.
Ο χρήστης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα sexshopper.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύσει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.
Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος sexshopper.gr , αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
Οποιοιδήποτε άλλοι όροι και προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.